Landini 6550, foto van MaartenMandemaker

Landini 6550 grondverzet

Deel via: Whatsapp, Facebook of Twitter.
MaartenMandemaker
De Landini even voor de kilverbak

Reacties

VARIOTMS
is dit niet bij evenhuis?
MFdriver
oew een blauwe plek op de deur?? 😛
nico_deutz
die zit nog strak in de lak! mooi!
MaartenMandemaker
ja klopt bob, bij evenhuis.

ja die blauwe plek is een sticker 😄

hehe ja bedankt nico, is nog z'n eerste lak.
Denhollander
wanneer krijg je de nieuwe trekker dan maarten??? en had je een nieuwe kilverbak gekocht ofzow?? want evenhuis is toch een dealer??
MaartenMandemaker
binnenkort hoop ik 😄 de banden zijn nog niet binnen. ja evenhuis is een dealer idd, maar hij verhuurd ook machines zoals disse kilverbak.
LandiniBoer
Mooie foto maarten 😃
MaartenMandemaker
dank je 😄
hmm, kan ik ook nog wel een keer achter die cvt hangen..

maar had liever de dozerbak, donders vol stampen kon je dat ding
met 9145 hebben we een keer de trekhaak van de dissel getrokken, alle bouten afgeknapt
MaartenMandemaker
oh, ja dis maar een kleintje, kan met 80/90 ook nog mooi. die dozerbak hebben ze ook wel aan die 930 hangen, bert boer verhuurt hem daarmee geloof ik. vroeger hingen ze aan fendt's 615's en later aan mf 6290's. mooi op de achterwielen roppen 😛
guy
ziet er nog netjes uit 😛
MaartenMandemaker
dank je guy, ben er ook zuinig op, handige trekker met weinig uur.
guy
houden zo maarten, laat er nog eens 10 jaar bij komen, er zal dan nog meer interesse naar deze trekker komen 😛
MaartenMandemaker
vraagt wel wat moeite om deze trekkers netjes te houden, vant jaar de rubbert om de dakgootjes eraf gehad, geschuurd en weer opnieuw in de lak gezet. zijn nieuwe stuurkogels opgekomen dus stuurt weer snaarstrak op de weg. over 10 jaar is ie 31, k weet niet of ie er dan nog is haha
guy
njaa, das wel klote, dat sommige rubbers beginnen te versterven.. maja, tis zo dat je hem netje houdt he 😛 je kan hem houden voor je zoon laters mee naar oldtimershows te gaan ofzo 😃 maarten junios met de perfecte landini op weg 😃 haha!!
me
Eerst dan maar is aan de vriendin maarten 😃 .. maar het is wel gaaf als je een piekgave trekker hebt die al 31 jara in bedrijf is en nooit opgeknapt maar gewoon super onderhouden en nog steeds vrolijk meedraaid !
MaartenMandemaker
haha nee k bedoel die ijzeren rand onder het rubber guy, dat ging aardig roesten. jaja maarten junior, idd eerst maar eens ene vrouwtje opscharrelen haha. aan de uren zal het niet liggen. als ie zo doordraait heeft ie over 10 jaar 7000/7500 uur. hier draait er 1 in de buurt met 15000 uur dus.
MaartenMandemaker
het zijn zeker geen slechte trekkers, zoals je wel eens van die verhalen hoort. 15000 uur zonder veel gesleutel vind ik wel een prestatie.
guy
en zwaar werk hoeft ie toch niet te doen he maarten...
me
Eigenlijk hoor je die berichten steeds vaker de 15000 of meer uur .. ik sta er niet zo versteld meer van. Alleen bij sommige als ik zie wat voor een werk en op wat voor een bedrijf. Wat de trekker is waar iedereen op begint zeg maar 😄 !
MaartenMandemaker
nouja 15000 uur baggeren voor de spuit in de lelie's enzo en voor 10 tons kiepers vink wel netjes. alderhande volk erop te jagen

nee echt zwaar werk heeft ie niet guy, af en toe een keertje
me
Ja daarom .. Dat bedoel ik zulk soort situaties sta ik ook wel eens versteld .. !
MaartenMandemaker
ja idd, dat ze dat dan volhouden. zonder veel gesleutel. wil nog wel eens zien hoe dat met die nieuwe trekkers komt met al die electronica.
me
2x6800 .. altijd 24 kubs tank enzv ( voor opt land ! ) .. die gingen er vorig jaar met 18000 uur pas eruit bij onze loonwerker. ... terwijl de deutzen die in het zelfde jaar waren gekocht met 5000 uur al vertrokken na 3 jaar en een hoop geziek .. aftakas deed t niet eens .. de lampen alles was naar de klote. Ze reden eerst met deutz en jd .. nu dus niet meer maar de eerste 6920s vario is er ook uit vanwege problemen met de bak en 6000 uur !
MaartenMandemaker
ja precies die eerste agrotronnen was ook niks idd. maarja een 6800 is nog een vrij mechanische trekker he
me
Klopt .. en daar hebben hoop verschillende mensen op leren rijden en doen tot zover ik weet .. later wel het lichtere werk zoals een oprijwagen en wierser enzv. maar ze hebben zich daar wel bewezen. Jammer dat de 10 serie ook al zo beetje bij ieder loonbedrijf weg is omdat t te oud wordt 😉 !
MaartenMandemaker
ja klopt 10 series zijn fijne trekkers. pomper heeft er nog 1. maar rijden fijn. mooi rustig geluid. en betrouwbaar.
me
Ja klopt .. net wat completer dan de 100 .. vaak met omkeer links en tls en powerquad+ maakt t vaak net effe af ..
MaartenMandemaker
maarja de jongsten zijn ook al van 2001
me
Daarom .. ook alweer 7 jaar oud .. onze loonwerker het er nog maar 1 van de 6000 serie helaas .. 7010's nog wel stuk of 3/4 ook die zijn mooi .. maar de 7020 kan er volgens de meeste daar niet aantippen 😛 .. ! tijd gaat snel wat dat betreft !
MaartenMandemaker
ja idd, nieuwe ijzer word altijd zo snel oud ijzer he 😄 7010's zijn ook tot 2004 gebouwd he
me
Ja dat kan kloppen .. laatste van hun was geloof ik 2002 ofzo .. allemaal slag bij gehad .. keer kwam die zonder kappen injecteren .. hij moest naar trekkertrek en gaf volgend pto tester tegen 300 pk aan 😃 !
MaartenMandemaker
hehe ja dan heeft ie een beste slag bij gehad ja, 100 pk erbij gegeven
HOOIJMAN
mwah 300 pk eers zien dan geloven
me
Tegen de 300 dus zeg maar 280 ofzo .. maar zijkappen alles lag eraf .. als die teveel en te lang aan de tank liet werken liep die al warm .. is ook bijna keer fout gegaan het isolatie tussen cabine en motor was al keer in de fik gevlogen .. scheeld dat iedere trekker daar klein brandblussertje het !

Heb je nog grondverzet foto's of video's uit de oude doos! Help mee!

Meld je eenvoudig aan voor deze website en maak elke week opnieuw kans op een geldprijs! De 5 meestbekeken van de week worden namelijk beloond!

Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
35
PUNTEN
0
WEERGAVES
14
BATTLES
MEER FOTO'S