Doosan DX140W, foto van hermanjohndeere

Doosan DX140W grondverzet

Deel via: Whatsapp, Facebook of Twitter.
hermanjohndeere
Even een daggie vreemdgaan op een doosan. Eigen kraan was aan het kuilladen. Wel een indruk gekregen van de kraan maar het word geen eventuele opvolger van de Volvo

Reacties

john deere 7810
Dat hoor je meer. naast een volvo kan alleen een liebherr komen hoor ik vaak.
hermanjohndeere
@john deere 7810 mwaah het ligt nog niet eens zo zeer aan het draaien. Grootste reden is zen formaat de onderwagen is vrij lomp en de kont is te groot. Ik weet nu al een paar plekken waar ik er niet mee kan draaien.
105ls78
@hermanjohndeere maar wat vond je er veder van ?
+1
hermanjohndeere
@105ls78 niet verkeerd. Ik vergelijk hem dan wel met men volvo die 9 jaar ouder is. Joysticks zit wel weinig gevoel in. Al zijn de joysticks in mijn volvo wel vrij stug. Giek is naar mijn idee vrij kort. Sommige knoppen in de cabine had ik liever op een andere plek gehad. Stuur mag verder naar me toe kunnen. Wel een ruime cabine maar mis toch nog wat opberg ruimte. Snelheid op de weg is ideaal al is 40 wel hard zat met een kraan vind ik. Direct het grootste nadeel daaraan is wel dat hij in de hoge groep niks trekt zodra je van de hardigheid af gaat. Dus direct terug moet naar schilpad. Zicht naar rechts op de weg is wel beter als de volvo maar der zit dan maar 1 klein knaken spiegeltje waaar ik niks in zie.
worteljcb
@hermanjohndeere Deze heeft ook een korte lepelsteel zo te zien, normaal is 40 cm langer.

Heb je nog grondverzet foto's of video's uit de oude doos! Help mee!

Meld je eenvoudig aan voor deze website en maak elke week opnieuw kans op een geldprijs! De 5 meestbekeken van de week worden namelijk beloond!

Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
1
PUNTEN
2
WEERGAVES
16
BATTLES
MEER FOTO'S