Eicher 3105, foto van Frankhoenderloo

Eicher 3105 grondverzet

Deel via: Whatsapp, Facebook of Twitter.
Frankhoenderloo
Foto van een Eicher Wotan 3108E 6-cil, bezig met dumperen.

Reacties

mark_geffen
Oeh, dikke Eicher 😎 😃
Frankhoenderloo
Dat dacht ik 😛 mooi brullen 😃
roy-jacobs
Wauw!!! 😃 die ziet er nog heel goed uit! hoeveel pk heeft deze?
Frankhoenderloo
108 pk maar deze brengt zijn pks veel beter over op de grond 😉
roy-jacobs
jah dat geloof ik goed! het lijkt met niet echt een straf om hier mee rond te rijde 😛 hoe hard rijd deze 32 km/h of harder? en rijd het comfortabel?
Frankhoenderloo
Ja was idd super om hier op te rijden nee deze rijd wel bijna 40 ja rijd best confortabel nog alleen de versnelling kwam in zijn 2 tegen mijn been aan 😉 maarja die versnelling heb je niet zo heel veel nodig eicher zijn altijd woeste trekkers jammer dat dat bedrijf kapot is gegaan Hissink in oeken maakt ze weer maar dat zijn gewoon carraro's met een eicher lak 😄
roy-jacobs
jah wij hebben er thuis ook heel lang een gehad maar is hellaas weg gegaan 😞 was een fijne trekker jah. maar dat heeft laatst toch ook een keer in de boerderij gestaan dat ze weer terug komen? maar dan zoals jij al zei.

lijkt me ook wel mooi om later weer een Eicher [wotan] te kopen en dan op gaan knappen.
Frankhoenderloo
Ja dat lijkt mij ook wel wat zo'n dikke eicher kopen en dan helemaal opknappen en renoveren en dan ook nog steeds werkzaamheden doen met de trekker om hem de heletijd in de schuur te laten staan is ook niet wat je moet er ook nog wat mee kunnen doen
roy-jacobs
jah daar heb je gelijk in!!! maar zon wotan die met rondere neus en [meestal] zonder cabine lijkt me hellemaal stoer om te hebben en dan met mooi weer er mee aan het werk gaan.

maar om er een te vinden die in redelijk goede staat is en te koop staat valt ook nog niet zo mee helaas 😞
Frankhoenderloo
bedoel je zo een ? tractorfan.nl/picture/206762/ De opa van mijn vriendin heeft er nog een hele hoop staan 😉 maar die zijn niet allemaal van hem (hij heeft een eicher museumtje) als je een oude eicher wil dan moet je nijhof in oeken eens bellen die kunnen je wel helpen 😉
roy-jacobs
tractorfan.nl/picture/150417/ zo eentje bedoel ik meer. maar van de trekkers van de opa van jouw vriendin heb je toch ook hier op TF staan? heb ik een tijdje geleden al eens gezien en zei je toen ook al.

bedankt voor de tip alvast 😛 maar zal nog wel een paar jaartjes duuren eerst ff goed voor monteur gaan leren en dan zien we wel verder. maar heb je misschien de site van hun?
Frankhoenderloo
Woest Die heeft de opa van me vriendin ook die moet die nog opknappen maar die is rood dat hoorde zo ofzo:)
hissink-oeken.nl/ en dan zoeken bij occasions

waar ga je voor leren dan automonteur of landbouwmechanisatie ?
roy-jacobs
landbouw monteur/mechanisatie jah. een MF dealer heeft toen toch heel veel Eicher Wotan's gekocht en verkocht in MF kleur omdat mf toen nog niet trekkers had met zo veel pk. heb ik laatst ergens gelezen. dus kan zijn dat het zo eentje is. en heeft hij die hier in nederland gekocht dat jij misschien weet?

maar mag ik vragen wat jij bent? loonwerker of monteur??? of iets anders? en bedankt voor de site
Frankhoenderloo
tractorfan.nl/picture/236702/ was vandaag even bij de opa van me vriendin zo'n trekker bedoel jij ofniet hij moet hem ook nog opknappen 😉 ja mf heeft inderdaad een tijdje trekkers van eicher een mf kleurtje gegeven dat kun je ook wel vinden op www.watzeels.nl maar die site ken je alwel denk ik 😉 Ik weet niet precies hoe die aan die trekkers komt die hissink in oeken die heeft ook trekkers bij hem staan dus hij zal wel via hun aan die trekkers komen ja ik leer voor loonwerk op het aoc-oost in twello maar moet volgend jaar naar doetichem 😉
roy-jacobs
jah zon trekker bedoel ik, die ziet er nog best goed uit zoals die nu is. jah die site ken ik al jah daar heb ik het dacht een keer gelezen. en bij hissink staan veel eicher trekkers te koop was paar jaar geleden ook al, toen ik hun site keer heb gevonden.
SJB533
Ik, SJB533 en marcoMFFAN hebben dit object verplaatst van Tractoren Eicher Wotan 6-cil (Dumperen) naar Tractoren Eicher 3105 (Dumperen)

Heb je nog grondverzet foto's of video's uit de oude doos! Help mee!

Meld je eenvoudig aan voor deze website en maak elke week opnieuw kans op een geldprijs! De 5 meestbekeken van de week worden namelijk beloond!

Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
16
PUNTEN
0
WEERGAVES
23
BATTLES
MEER FOTO'S