Massey Ferguson 6485, foto van DjieDjie

Massey Ferguson 6485 grondverzet

Deel via: Whatsapp, Facebook of Twitter.
DjieDjie
Foto van een Massey Ferguson 6485, bezig met dumperen.
Af en toe een beetje grond laden uit de rioolsleuf @ Bodegraven.

Reacties

fiat1000DTsuper
mooie mf
mxpower
dik inorde!
DjieDjie
Thanks, hij glimt nog aardig ondanks dat de laatste wasbeurt alweer even geleden is 😉
ja schoon materiaal 😛
VARIOTMS
zeker mooi, zit op het moment in hetzelfde werk met de 85, 5 a 6 vrachies grond op een dag, geen verkeerd werk bij riooluitkisting

,,



hoeveel uur hebbe ze al gelopen? nog veel problemen?
DjieDjie
Deze heeft er ongeveer 2000, de andere 2 rond de 1200 uur denk. Zijn vanaf begin vorig jaar en hebben nog niet echt veel problemen gehad. De kinderziektes lijken er aardig uit te zijn nu 😃. Hebben jullie veel problemen (gehad)? Jullie hebben nog wel een van de eersten toch?. Is inderdaad prima werk. Voeren de grond af naar een boer en de betonpuinbrokken die eerst onder de straat vandaan komen gaan naar depot waar ze gebroken worden en later weer terug verwerkt worden in de baan.
azo ja da is proper werk 😛
VARIOTMS
gelukkig dat ze het nu goed doen bij jullie, wij hebben ook 1 van de eerste staat nu ff ruim 2500 uur op maar de trekker staat eigelijk net ff te vaak bij de dealer met tramalant, onder andere problemen met airco, compressor, cabinevering diverse pakkingen van de motoronderdelen. het zijn wel allemaal modificaties maar je ben je trekker altijd kwijt op tijden wanneer je hem net nodig heb..
DjieDjie
Ja dat hadden wij ook met die eersten, daarom zijn die na 2 jaar weg gegaan en zijn er 3 verse voor teruggekomen en die doen het vrij goed. Wij kregen wel altijd een goede vervangende trekker als er pannen waren met die oude. Maar omdat we er 3 hadden heb je nog meer het effect dat er altijd wel iets is. Dat gaat nu gelukkig beter. Als je de eerste bent met een bepaald model haal je de kinderziektes eruit. En bij ons maakten ze vrij veel uur in die tijd dus dan loop je ook sneller tegen dingetjes aan.
mf4360
wat een paart he
DjieDjie
Haha ja mooi he. En met beter werk dan dat gejaag van vandaag 😉. Alhoewel dat voor een paar daagjes ook wel weer geinig is. Heb mooi mn banden schoongereden op het Jan Hert terrein haha

Heb je nog grondverzet foto's of video's uit de oude doos! Help mee!

Meld je eenvoudig aan voor deze website en maak elke week opnieuw kans op een geldprijs! De 5 meestbekeken van de week worden namelijk beloond!

Lid worden is heel eenvoudig!