Bos Kilverbak, foto van mftrekkers

Bos Kilverbak grondverzet

Deel via: Whatsapp, Facebook of Twitter.
mftrekkers
Bos Kilverbak met Fendt 916 (kleppie). Loonbedrijf Pannekoek.

Reacties

fendt-412
Ook dikke ellende als je met die zodes moet afwerken. heb je alleen maar dikke kluiten voor het mes liggen. ipv kleine stukjes waarmee je wel een perceel vlak kunt maken.
mftrekkers
Ja het lijkt mij ook netter werken als het eerst geploegd is.
Gerald Panhuis
Dit was alleen maar een beetje vlak schuiven, het is vandaag geploegd, en morgen word het goed gekilverd.
eppo
ach het gaat vast per uur dus...
Siebenga
misschien trekken ze wel een vaart dicht of wat dan ook! Eerste moet toch grof weg gebeuren... Die stukjes zode zie je nooit weer
fendt-412
ploegen gaat de zode nog niet ver genoeg van kapot. kunt het op een manier goed doen en dat is frezen. Al zal dat met deze droogte ook wel smerig tegen gaan vallen.

Er is niks erger dan dikke kluiten waarmee je af moet werken. Kunt eerst wel het groffe werk gaan doen, alleen je haalt daarna nergens meer fijn spul vandaan. Die brokken willen niet uitelkaar vallen, gaan half voor het mes zitten en stropen alles op. Krijg je allemaal weer gleuven en gaten achter de bak. Kun je er nog tig keer overheen voordat het een beetje redelijk is.
Zelf weinig ervaring mee, maar heb jongens die kop de kilverbak zitten vaak horen zeuren over brokken en stukken zode die slecht willen afwerken.
boggie
Op dit stuk hadden we afgelopen winter bagger gestort, dat moest eerst uit elkaar voor het geploegd kon worden

Heb je nog grondverzet foto's of video's uit de oude doos! Help mee!

Meld je eenvoudig aan voor deze website en maak elke week opnieuw kans op een geldprijs! De 5 meestbekeken van de week worden namelijk beloond!

Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
7
PUNTEN
0
WEERGAVES
28
BATTLES
MEER FOTO'S