Claas Axion 950, foto van eXtratrekker1

Claas Axion 950 grondverzet

Deel via: Whatsapp, Facebook of Twitter.
eXtratrekker1
Achterwaarts de bult op.....

Reacties

Loeideutz
Jaja, eerst onderaan gekiept, en toen gauw achterwaarts er tegenop gereden. Dat kan ik met mijn Deutzje ook.
eXtratrekker1
Zal jullie niet uitdagen met nog een foto op tf...kijk maar op fb 😄
bertd
@Loeideutz
moet da nou echt, wat is hier in hemelsnaam verkeerd aan.
Die trekker heeft 410 pk, kan heus wel iets.µ
En eXtratrekker1 is gestopt met de reclame, denk nu wel dat heel die hetse eens kan stoppen zkr? 😄
SJB533
@bertd
Vermogen zegt geen fluit 😉
gerben
Dit is zo te zien frees asfalt,hier rijd je heel gemakkelijk tegen op.
Loeideutz
De foto is eigenlijk best een mooie foto, niks mis mee.
bertd
@SJB533
vermogen/koppel/eigengewicht zeggen dan wel iets, maar bon
@Loeideutz
Zeker een mooie foto, en kritiek uitlokken doet ie niet bepaald naar mijn eigen mening, maar iedereen heeft eigen mening, dus geen probleem.
Een mens moet zeker tegen kritiek kunnen, maar er is al zodanig veel kritiek geweest, waaronder de helft begint kritiek zoeken om kritiek te geven. Vandaar ook mijn reactie, laat die man nu zoals hij bezig is, en de tijd brengt wel raad wat er gebeurd met het bedrijf, we kunnen alleen het beste hopen ervoor, want dat is toch wat iedereen wil voor een bedrijf?
Loeideutz
@bertd Mijn reactie was ongeveer als volgt: eigenlijk is dit best een mooie foto, niks mis mee. Maar de foto met de beschrijving eronder deed mij reageren. Ik zou deze reactie bij elke foto met dit onderschrift geplaatst hebben. Alleen dat ik hier op geklikt heb om te zien met welk verkooppraatje hij nu weer zou aankomen.
Daarnaast ben ik van mening dat je niet onder de mensen moet komen als je niet tegen kritiek kunt.
Vanaf hier is het extra. Met name de puntjes op het eind lokken een reactie uit. En dat is geen kritiek.maar als mensen al niet meer tegen een lolletje kunnen
Tot mijn schrik moet ik nu constateren dat mijnheer mijn tekst heeft aangepast naar zijn eigen wensen. Ik weet niet of ik hier nu wel zo gelukkig van wordt. Maar dit past wel in het beeld dat hij zelf oproept van gladde verkoper.
SJB533
@bertd
Als jij je vermogen niet met goed fatsoen aan de grond krijgt, heb je er niets aan 😉 Kniktrekkers zijn ook niet zonder reden ontwikkeld, hè? 😉
Boer007
@eXtratrekker1 ben je vandaag in Nuth Limburg?
eXtratrekker1
Quote @Loeideutz:
Tot mijn schrik moet ik nu constateren dat mijnheer mijn tekst heeft aangepast naar zijn eigen wensen. Ik weet niet of ik hier nu wel zo gelukkig van wordt

wat bedoel je hier mee? wat zou ik vlg jou aangepast hebben dan?
ford5000
@Loeideutz De tekst in jouw bericht aanpassen?
Dat kan niet eens! Hij zou hooguit een bericht van jou in zijn geheel kunnen verwijderen.
Ik zou bovendien niet weten waarom deze trekker niet op die bult freesasfalt zou kunnen komen met een volle bak.
Dat spul rij je zo tegenop als de hellingsgraad niet te stijl is, en je genoeg tractie hebt.
Ik sta ook wel kritisch tegenover Extratrekker1 na zijn niet onbesproken start op TF, maar ben van mening dat de hetze nu wel eens even afgelopen mag zijn.
Er zijn afspraken gemaakt tussen de heer Bloemendal en Tinus, en ik kan aan zijn recent geplaatste foto's en bijgeplaatste commentaren niks verkeerds ontdekken.

Nu ben jij degene die aan het zoeken is om negatieve reacties uit te lokken, en dat is in mijn optiek net zo fout als de ergernis wekkende "reclamecampagne" die de heer Bloemendal in eerste instantie op TF heeft losgelaten.
Stop die strijdbijl voorlopig maar eens een paar meter onder de grond AUB!

Zodra de heer Bloemendal weer echt de fout in gaat zal ik, en met mij velen, er vanzelf weer bovenop springen.
Voor nu is het echter wel even klaar!
Loeideutz
@eXtratrekker1 @ford5000 Heren, lees mijn 2e reactie, en mijn 3e reactie onder deze foto. Ik weet niet of het mogelijk is voor een fotoplaatser om een reactie van een ander aan te passen, ik heb zelf nog geen foto's geplaatst, voornamelijk omdat dat niet de moeite is. Ik heb op zaterdagavond een reactie geplaatst, kreeg op zondagmorgen een opmerking daarover, heb in een nieuwe reactie dit uitgelegd, en zag zondagavond ineens dat die reactie voor driekwart verwijderd was. Ik heb vervolgens in een nieuwe reactie dit geprobeerd uit te leggen. Ik voer geen hetze, ik ken meneer niet, maar omdat ik een trouwe kijker van deze site ben, krijg ik wel mee wat meneer ongeveer doet, en wat een aantal mensen daar van vinden. Ja ik vind het aantal foto's wat meneer van zijn bumper heeft geplaatst veel, ook omdat het in korte tijd was, en er regelmatig wat prikkelende teksten bij stonden. Ik heb daar nooit op gereageerd omdat ik vind dat als je iets niet kent, het ook niet mag afkraken. Zoals veel andere vraag ik me af of het beter wordt door een bumper voor de tractor te hangen, maar dat terzijde. Nogmaals ik heb op deze foto geklikt om te kijken met wat voor verkooppraatje meneer zou aankomen, ik heb GEREAGEERD omdat ik de puntjes aan het eind van zijn beschrijving een uitdaging vond, ik schrijf vaker van zulke, sarcastisch bedoelde, reacties, bijvoorbeeld bij compleet gefotoshopte foto's. Niemand hoeft dat mooi te vinden, maar heel soms krijg ik daarbij bijval. Ik hoop voor meneer, net als voor iedereen in de wereld, dat het hem lukt te doen wat hij wil. Maar als ik merk dat mijn woorden verdraaid worden, dan word ik wel altijd een beetje vervelend. Mocht iemand zich gekrenkt voelen, dan spijt mij dat, maar mijn eerste reactie sta ik nog steeds achter. En mocht ik ooit foto's gaan plaatsen, en zo'n reactie krijgen, geloof mij, dan gaan we echt lachen, want ik doe mee.
ford5000
@Loeideutz Als er aan die reactie wat veranderd is dan kan hooguit @Tinus of @TurnMeLoose daar de hand in gehad hebben, en niet @eXtratrekker1 himself.

Wellicht dat één van voornoemde heren een toelichting op de vermeende aanpassing van jouw tekst kan geven.
Ik zeg expliciet vermeende, omdat ik jouw eerdere tekst niet gelezen heb en dus ook niet kan beoordelen of en in welke mate die tekst aangepast zou zijn.
Mocht echter blijken dat hier op welke wijze dan ook sprake zou zijn van censuur dan zullen er zeer snel nadere gesprekken moeten plaatsvinden met Tinus want dat kan en mag gewoonweg niet!!

Voor de rest blijf ik bij mijn vorige reactie.
radium45
@ford5000 Alles wordt door de Amerikanen afgeluisterd. Ook Tf. Kijk maar uit Bert, Er ligt zo een vliegdekschip van hun bij jullie in het Twenthekanaal...
ford5000
@radium45 Dan komt ze nog eerst flink an 't spit'n Henk...
radium45
@ford5000 Mooi toch? in het kader van extra waterberging.
ford5000
@radium45 Hef wal één veurdeel.
Dan kan der ok een groter schip met geld deurhen woar ik al joaren op zit te woch'n. 😃
radium45
@ford5000
pakjesboot 12?
1046
@ford5000 schip met goud
JD3010
Quote @radium45:
pakjesboot 12?

Nu nog steeds? Wat lief he als ze er op die leeftijd nog steeds op wachten. 😃
1046
1046
@ford5000of deze
ford5000
@radium45 Völs te klean................
ford5000
@1046 Dat lijkt er beter op Marco!
Jij begrijpt het tenminste!
JD3010
Quote @ford5000:
V�ls te klean................

Bescheidenheid kent geen tijd. 😉
ford5000
Quote @JD3010:
Nu nog steeds? Wat lief he als ze er op die leeftijd nog steeds op wachten

Jaloers? 😃
ford5000
@JD3010 Als je het doet moet je het goed doen, of helemaal niet.
JD3010
Quote @ford5000:
Jaloers?

Nee hoor, die is hier al geweest. 😄
TurnMeLoose
Ik heb niks aangepast, heb ik dat wel meld ik dat..
ford5000
@TurnMeLoose Helder.
eXtratrekker1
Ik weet helemaal niet hoe je een bericht moet aanpassen van een ander, alleen die van mezelf als ik een tok fout ontdek! Zie wel af en toe dat de spaties soms wegvallen en woorden aan elkaar kleven. Bovendien heb ik geen reden om teksten van anderen aan te passen. Ik respecteer iedereen en zn kritiek ook al is het soms niet van de lucht...de teksten die bij sommige fotos staan hebben te maken met prikkels voor de introductie van de eerste fase voor theorielessen voor het T-rijbewijs...het zijn dus hele bewuste teksten of situaties. Ik krijg 1 1/2 jaar lang de opdracht om fotos en film te maken met mijn trekker in situaties die nodig zijn voor de lessen en af en toe gebruiken we een paar lokkertjes. En voordat iedereen er weer overheen valt....ik ontwikkel zelf die lessen niet. Dat gebeurt door de partijen die alle lessen aljaren maken voor de aoc's en de sector. Ik zet dus de trekker op plaatsen die vragen oproepen. Jullie zullen het binnenkort oa hier via tf kunnen bekijken en kunnen later ook lessen volgen. Gr martin

Heb je nog grondverzet foto's of video's uit de oude doos! Help mee!

Meld je eenvoudig aan voor deze website en maak elke week opnieuw kans op een geldprijs! De 5 meestbekeken van de week worden namelijk beloond!

Lid worden is heel eenvoudig!