Massey Ferguson 6615, foto van MaartenMandemaker

Massey Ferguson 6615 grondverzet

Deel via: Whatsapp, Facebook of Twitter.
Even wat zand vlak getrokken vant voorjaar

Reacties

reinder-mf
Pracht trekker Maarten!!
mf 6150
Mooi hoor! Bevalt ie? Demo zeker
CaseCS130
@MaartenMandemaker Nieuwe trekker Maarten?
@reinder-mf @mf 6150 Bedankt 😄 Nee gekocht.

@CaseCS130 klopt
mf 6150
@MaartenMandemaker
Ipv de 6460?
CaseCS130
Kijk aan, prachtig ding. Wat voor uitvoering en wat zit er allemaal op? Zie iig een zuidberg fronthef en pto.
@mf 6150 Ja klopt, de 6460 is ingeruild.

@CaseCS130 Dank je. Het is een efficient uitvoering. Ongeveer gelijk uitgevoerd als de 7616. Geveerde vooras (standaard op de eff.) 4 ventielen, zware hefinrichting, grammer stoel met actieve vering. 650 Multibib banden. Dit is een 40 km/u uitvoering. De 16 een 50 km/u.
CaseCS130
@MaartenMandemaker Mooi man, even wat meer luxe als de 6460 dus. Efficiënt biedt wat dat betreft nogal wat meer luxe als een essential.
Is deze gewoon begrensd op 40 of is de overbrenging ook anders als bij een 50kmh?
@CaseCS130 Ja zit standaard ook weer meer op. Electrische ventielen, geveerde cabine en vooras is standaard. Eerst denk je, dat hoeft van mij niet. Maar als je eraan gewend raakt wil je het niet graag meer missen. De overbrenging is anders. Deze loopt 44 bij 1900 toeren. De 16 55 bij 2000 toeren. Voordeel is wel dat je daarmee bv al 45 rijd met 1700 toeren. Dat is weer ff rustiger en zuiniger. De 50 km uitvoering heeft ook bredere remvoeringen op de schijven.
mf 6150
@MaartenMandemaker
Staat die 6460 nog te koop?
claasfan
Mooi ding
Hoeveel koeien melken jullie?
@mf 6150 Nee die was al verkocht voordat ie hier van de dam af was. Loopt nu bij Stadskanaal bij een akkerbouwer.
@claasfan dank je. Niet te veel en niet te weinig
claasfan
@MaartenMandemaker Haha, hoeveel pk heeft deze?
@claasfan 150, en met boost 175. Boost komt vrij vanaf 6 km/u, of met aftakaswerk vanaf 0,5 km/u. Uit een 4.9 liter 4 cilinder
Maris
Dit is weer dik voor elkaar, Maarten. Veel werkplezier ermee!
Tim-MF3080
@MaartenMandemaker Knappe tractor. proficiat met de aankoop en veel succes ermee!
@Maris @Tim-MF3080 Bedankt 😄 Gaat wel lukken
Tim-MF3080
@MaartenMandemaker Mooi dat jullie de oudere houden met perkins nog erin , dat vindt ik wel mooi want meestal doen ze de oudere weg 😄
fendtboertjes
Mooi ding 😄 wat staat dr nu op de bult dan?
@Tim-MF3080 Die ouderen draaien ook niet veel uren, daar kan een nieuwe niet voor uit. En voor dat werk voldoen ze prima, mag er wel graag op rijden. Lekker felle motoren ook. Maar voor lange dagen heb je met zo'n 1 wel een stuk comfort meer.
@fendtboertjes Dank je! Deze staat nu op de bult
fendtboertjes
Passen de dubbeluchten nog wel dan of heb je anderen gekocht?
@fendtboertjes Banden zijn net zo hoog als van de vorige, dubbellucht past er zo naast. Hier zitten ook weer molconringen in de velgen.
fendtboertjes
Aha
Tim-MF3080
@MaartenMandemaker begrijp ik goed
DjieDjie
Mooie aanwinst @MaartenMandemaker ! Wij hebben er op de zaak ook één sinds dit voorjaar, alleen dan wel de 50km uitvoering. Erg fijne machine! En ook een 5613 nog. Veel (werk)plezier ervan gewenst!
@DjieDjie Dank je wel! Oke en bevallen ze goed? 5613 is ook een Dyna6? Het is idd een hele fijne trekker, lekker sterk ook.
DjieDjie
@MaartenMandemaker Ja bevallen prima! 6615 staat laatste tijd veel voor de dumper. De grote zes pitters zijn dan qua gewicht en kracht onderin net wat fijner maar hij kan prima meekomen. 5613 is een dyna6 efficiënt,geen geveerde vooras. Ook een fijne sterke trekker voor het boerenwerk!
@DjieDjie Ja zo'n 19 is natuurlijk wel weer ff wat anders 😄 Wij hebben hem al tussen de maaiers en voor de opraapwagen gehad. Dat gaat prima 😄 De 7616 is wel wat meer mans natuurlijk, vooral onderin heeft een 6 cilinder een langere adem.
DjieDjie
@MaartenMandemaker ja daarom dat mag je niet vergelijken. Maar met wegrijden grijpt de anti-afslaan hulp nog weleens in haha.
@DjieDjie Oke die heb ik nog nooit gebruikt 😄 Die koppelingsfungtie op de rempedalen is wel ideaal.
DjieDjie
@MaartenMandemaker die gebruik je niet, die overkomt je????.
Ja das wel makkelijk, alleen jammer dat je die na elke start weer moet activeren. Bij de dynavt waar ik de meeste uren mee maak gebruik ik het eigenlijk niet.

Heb je nog grondverzet foto's of video's uit de oude doos! Help mee!

Meld je eenvoudig aan voor deze website en maak elke week opnieuw kans op een geldprijs! De 5 meestbekeken van de week worden namelijk beloond!

Lid worden is heel eenvoudig!