Doosan DX170W, foto van GROENEDEERE

Doosan DX170W grondverzet

Deel via: Whatsapp, Facebook of Twitter.
GROENEDEERE
Foto van een Doosan DX170W, druk bezig met Poseren.

Reacties

deerecase
wat is dat witte ding wat je aan de kraan hebt hangen?
GROENEDEERE
@deerecase

Dat is een trilblok om damwanden de grond in te trillen of er uit.
Dat witte eronder klemmen we de blok op vast zodat ie blijft staan.
deerecase
ah oke. bedankt.
Trekkerman Tom
Even verplaatsen naar Doosan Kraan a.u.b.
varken
Waarom Tom.?
@Trekkerman Tom
Trekkerman Tom
Klein offensief. Vanwege zijn onzinnige actie bij deze foto:

#p4692165
varken
Probeer het niet op deze manier op te lossen
Trekkerman Tom
Gewoon lief zeggen dat hij het niet moet doen is genoeg, denk je?
Trekkerman Tom
Het slaat gewoon nergens op wat hij doet.
Agri-Twente
jongens alstublieft pak een biertje, en ga niet als een stel kinderen weer aan de gang
711feldliebe
@Trekkerman Tom waneer gaan ze jou van de site gooien? Idereen kotst jou uit ofnie?
Trekkerman Tom
En martijn mag wel ongestoord z'n gang gaan en constant anderen irriteren?
deerecase
@Trekkerman Tom heeft deze foto daar wat mee te maken dan?
Trekkerman Tom
Ja, dezelfde persoon zit erachter.
SJB533
Manmanman... Wat maak je je weer druk om NIETS
Trekkerman Tom
- N
varken
HAHA is het een rebus?
SJB533
Nee Tom, inclusief 'N'... Manmanman...
deerecase
@Trekkerman Tom en daarom wil je een foto verplaatsen die op de goede plek staat?
Trekkerman Tom
Vrouwvrouwvrouw...

---

Datzelfe deed meneer Groen zelf toch ook? En het werkte wel, hij houdt zich wijselijk stil. Hij zal wel beseffen dat zijn idee dus ook niet nodig was...
SJB533
Zoals verwacht: direct naar een ander wijzen... Doe je goed Tom. Niks van een ander aantrekken. Gelukkig heeft @GROENEDEERE meer verstand, dan jij
Trekkerman Tom
Oh ja, dat blijkt maar weer zeker? Iedereen kan wel makkelijk blèren dat ik weer van alles verkeerd doe, maar een ander is geen haar beter. Dát blijkt maar weer... Maar ja, de waarheid is hard, hè?
varken
Zucht
jasper01
@varken ik heb het al lang opgegeven
GROENEDEERE
@Tinus ik word dat gestook van dat jong beu.
Ik probeer me nu in te houden en al meerdere malen tot 100 geteld.
Onderneem aub actie voor ik echt uit mijn stekker ga.
Is dat wat je wilt?
Hij is 2 dagen ofline geweest en t was rustig hier.
selten
Quote @Tinus:

Er zijn dagen dat ik het liefst in zou loggen op de server, het domein tractorfan.nl zou selecteren en op DELETE zou drukken. De website heeft mij veel plezier gebracht, maar heeft me ook inzicht gegeven in hoe teleurstellend slecht sommige mensen in de omgang zijn.

In het openbaar ruzie maken is voor mij echt een dooddoener. Als je het nodig vind om online vendettas uit te vechten, for the world to see, dan kan ik me politiek uitlaten, maar toch ben je in mijn boek direct een verliezer. Als je het dan nodig vind om dat te doen op een site van mij dan betrek je mij, al spartelend, ook nog eens in een kinderachtig probleem. Want net als bij een voetbalwedstrijd zijn er altijd 2 kampen, die allebei vinden dat ik een keer rood moet trekken, maar natuurlijk niet tegen een speler in hun kamp.

Maar de hooligans hebben natuurlijk wel het beste voor met het spelletje op zich, werkelijk waar, voetbal is hun allessie! En als ze ietwat agressief klonken, dan lag dat aan de tegenpartij die ook niet lekker reageerde, echt! Ik krijg hele epistels toegestuurd met probleembeschrijvingen en vervolgens van de tegenpartij precies hetzelfde. Die probleembeschrijving kan ik samenvatten als één groot probleem met een handvol probleemgevallen.

Wat voor beslissing ik ook neem, er zullen altijd mensen zijn die vervolgens de schuld bij mij leggen in plaats van zich af te vragen of het niet allemaal begon bij het maken van volwassen keuzes door volwassen mensen. De vraag “ga ik hier echt op in?” zouden meer mensen met nee hebben moeten beantwoorden. Probleem opgelost.

Ik heb met de aankondiging dat er meer bans zouden volgen van diverse mensen excuses en beterschapsbeloftes ontvangen, dus de bans die ik tot nu uit heb gevoerd hebben al effect gehad. Van de mensen die tot nu toe zijn geband heb ik nog niets gehoord, dus ze zullen het zelf wel prima vinden. Of niet inzien dat ze onderdeel waren van het probleem dat ik moest oplossen, in mijn vrije tijd. Ik hou de ban dus sowieso nog een weekje aan.

De admins mogen nu van mij bij ieder lid dat online ruziet op de banknop drukken. Als je weer geunbanned wilt worden, stuur maar een mail naar t.guichelaar@gmail.com met het verzoek om opheldering. Besef je daarbij wel dat ik weinig begrip heb voor online geruzie, wat de reden ook is.

Een sneu resultaat van al het ruziezoekend gedrag is dat @jd6930 niet langer admin kan blijven. Ook hij heeft verkeerde keuzes gemaakt. Hij zal voorlopig geen vervanger krijgen. Iedereen die met hoera reageert, verwijst naar anderen die ook een ban moeten krijgen of op een andere manier ongenoegen uit wil ik vragen dit topic nog een keer te lezen, daarna het forum met technische vragen te openen, de eerste de beste onbeantwoorde vraag te pakken en daar met alle opgebouwde energie de vraag te proberen te beantwoorden.

Bedankt.

--> @Tractorfan Cafe
Quote @Tinus:

De bans die zijn uitgedeeld zijn vanwege reacties die op de man af zijn. Vanwege het feit dat er in de laatst x reacties niet één over tractors ging en omdat de reacties onrust dtookten. Zo zijn er nog een paar op TF actief .

Verder zal ik mij niet mengen in deze discussie. Ik doel niet op iedereen in deze quote. Diegene die zich aangesproke moet voelen zal het zelf wel weten.
dickt
@selten
+100 (y) (y)
Bedankt voor de quotes. Hoop dat dit helpt om TractorFan voor iedereen weer een gezellige website te maken.
1046
@dickt fijn je weer te zien
dickt
@1046
Dank je. Ik heb besloten te blijven na alle fijne reacties en pb's. Ik kijk nu voorlopig wat minder bij "Alle reacties", maar het lijkt erop dat na de actie van Tinus de rust voorlopig weer gekeerd is.
Kunnen we weer gewoon foto's plaatsen, daar leuk op reageren en, voor de liefhebbers, lekker ouwehoeren in het TF café.
1046
@dickt komt goed
Wat @selten al quoted zegt genoeg. Reacties van dat trieste jongetje zijn op de man. Verdiend ook een ban dus. Hij is er een dag niet geweest en het was rustig. Nu is ie er weer en begint het gezeik weer
radium45
@Fendt-Farmer-Vario Ik heb zijn naam ook al veranderd in Terror Tom.
1046
@radium45 haha goeie +100
GROENEDEERE
@dickt

Dickt ik ben blij en ook andere leden dat je besloten hebt te blijven.
dickt
@GROENEDEERE
Dank je. 😄

Heb je nog grondverzet foto's of video's uit de oude doos! Help mee!

Meld je eenvoudig aan voor deze website en maak elke week opnieuw kans op een geldprijs! De 5 meestbekeken van de week worden namelijk beloond!

Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
35
PUNTEN
1
WEERGAVES
26
BATTLES
MEER FOTO'S